ΧΡΗΣΙΜΑ

Τι άλλο μπορείτε να κάνετε με μια γκαζόζα εκτός από το να την πιείτε;

Τι άλλο μπορείτε να κάνετε με μια γκαζόζα εκτός από το να την πιείτε;

Η απάντηση είναι, πολλά! Και για του λόγου του αληθές, δείτε παρακάτω μερικές ιδέες.

1. Ρίξτε λίγη γκαζόζα (7up, Sprite, σόδα, μεταλλικό ανθρακούχο νερό ή άλλο) πάνω από την πιατέλα με τα κομμένα φρούτα, λίγο πριν τα σερβίρετε. Όχι μόνο θα τα γλυκάνει και θα τους δώσει μια ενδιαφέρουσα γεύση, αλλά θα τα προστατέψει και από το πρόωρο μαύρισμα.


2. Γεμίστε την παγοθήκη με γκαζόζα και βάλτε την στην κατάψυξη. Τα παγάκια με την γκαζόζα, θα βγάζουν φυσαλίδες και θα δώσουν μια ενδιαφέρουσα εκδοχή στα κοκτέϊλ.

3. Αντί για νερό ή χυμό, δοκιμάστε λίγη γκαζόζα στις συνταγές σας με ζύμη. Λένε ότι η ζύμη της τάρτας, γίνεται πιο τραγανή και πιο τριφτή στο ψήσιμο. Οι τηγανίτες θα γίνουν τραγανές και με τρυπούλες.

4. Ραντίστε τα φύλλα για την τυρόπιτα με μεταλλικό νερό ή σόδα. Θα γίνουν πιο τραγανά, όταν ψηθούν.

Add Comment

Click here to post a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα οριστεί σε "επιτρέπει cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Αποδοχή" παρακάτω, στη συνέχεια, σας ζητάμε να ακολουθήσετε αυτό.

Close