ΧΡΗΣΙΜΑ

Ο καλύτερος τρόπος για να ξαναζεστάνετε την πίτσα!

Ο καλύτερος τρόπος για να ξαναζεστάνετε την πίτσα!

Αν σας έμειναν λίγα κομμάτια πίτσας και θέλετε να τα καταναλώσετε αργότερα, τότε υπάρχει ένας τρόπος για να αποφύγετε τον φούρνο μικροκυμμάτων!


Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξαναζεστάνετε την πίτσα; 

Απάντηση:  Αν θέλετε να ζεστάνετε ένα ή δύο κομμάτια, χρησιμοποιήστε μια τοστιέρα.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το τηγάνι. Τοποθετήστε τα κομμάτια της πίτσας και καλύψτε τα με ένα καπάκι. Αφήστε να μαγειρευτούν για 2 έως 3 λεπτά.


Για περισσότερα κομμάτια, θερμάνετε ένα αντικολλητικό χαρτί στο φούρνο, στους 230 βαθμούς Κελσίου (η υψηλή θερμότητα κάνει την κρούστα τραγανή). Τοποθετήστε τα κομμάτια της πίτσας στο αντικολλητικό χαρτί και αφήστε τα για 10 λεπτά, ή μέχρι το τυρί να γίνει αφρώδες.

Tip: Ξεχάστε το φούρνο μικροκυμάτων – κάνει την κρούστα λαστιχωτή και σκληρή.

Add Comment

Click here to post a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα οριστεί σε "επιτρέπει cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Αποδοχή" παρακάτω, στη συνέχεια, σας ζητάμε να ακολουθήσετε αυτό.

Close