ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Χιονούλα


Yλικά

  • 1 γάλα ζαχαρούχο
  • 1 φάκελο σαντιγύ σε σκόνη
  • 1 λίτρο γάλα φρέσκο
  • 2 φακέλους άνθος αραβοσίτου στιγμής (βανίλια)
  • 2 πακέτα πτι-μπερ
Εκτέλεση
  1. Ετοιμάζω την κρέμα στιγμής, με 700 γρ. γάλα και 1/2 ζαχαρούχο.
  2. Κόβω τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια και τα ανακατεύω με πέντε-έξι κουταλιές γάλα (80-90 γρ), και με την κρέμα στιγμής.
  3. Ετοιμάζω τη σαντιγύ: με το υπόλοιπο φρέσκο γάλα (περ. 200 γρ) φτιάχνω το GARNI,ρίχνοντας και το υπόλοιπο 1/2 ζαχαρούχο.
  4. Στρώνω σ’ ένα ταψάκι το μείγμα με τα μπισκότα και την κρέμα.
  5. Βάζω από πάνω τη σαντιγύ.
  6. Αφήνω στο ψυγείο μερικές ώρες.

Αν θέλουμε, βάζουμε λιγότερο ζαχαρούχο στη σαντιγύ -αν δεν τη θέλουμε πολύ γλυκιά.

sintagespareas.gr
Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Add Comment

Click here to post a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα οριστεί σε "επιτρέπει cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Αποδοχή" παρακάτω, στη συνέχεια, σας ζητάμε να ακολουθήσετε αυτό.

Close