ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Παραδοσιακή ηπειρώτικη κασόπιτα

Υλικά
1 γιαούρτι
1 αυγό
αλεύρι
2 φλυτζάνια νερό
μισό κιλό φέτα (σκληρή)


Εκτέλεση

Aραιώνουμε το γιαούρτι με 2 φλιτζάνια νερό. Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι τόσο ωστέ να γίνει ένας πηχτός χυλός. Τρίβουμε με τα χέρια μας τη φέτα και ρίχνουμε τη μέση στο χυλό. Αλείφουμε το ταψί με λάδι. Το βάζουμε να κάψει και ρίχνουμε το χυλό μέσα στο ταψί και βάζουμε την υπόλοιπη φέτα από πάνω.

ipeirotika.gr
Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Add Comment

Click here to post a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα οριστεί σε "επιτρέπει cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Αποδοχή" παρακάτω, στη συνέχεια, σας ζητάμε να ακολουθήσετε αυτό.

Close