ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΧΡΗΣΙΜΑ

Οι 3 απλές κινήσεις για να καθαρίσετε σωστά τα φασολάκια



Μπορεί σε γενικές γραμμές να είναι απλό, αλλά για τις νέες μαγείρισσες το καθάρισμα των φασολακίων δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, ειδικά σε μια εποχή που το κατεψυγμένο είναι η εύκολη και γρήγορη λύση. Αν ωστόσο έχετε χρόνο και θέλετε να μαγειρέψετε φρέσκα φασολάκια, αυτά είναι τα βασικά που πρέπει να ξέρετε:
  •     Πλύνετε καλά τα φασολάκια σε καθαρό παγωμένο νερό.
  •     Καθαρίστε τα σε όλο το μήκος τους ώστε να μην έχουν καθόλου ίνες ή κλωστές και κόψτε διαγώνια τις άκρες τους.
  •     Εάν θέλετε τα φασολάκια σας να γίνουν τραγανά, προσπαθήστε να κόψετε όσο πιο λίγο από την σάρκα τους γίνεται.

Add Comment

Click here to post a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα οριστεί σε "επιτρέπει cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Αποδοχή" παρακάτω, στη συνέχεια, σας ζητάμε να ακολουθήσετε αυτό.

Close