ΧΡΗΣΙΜΑ

Πώς να μαλακώσετε το ξερό ψωμί !


Πολλές φορές μας «ξεμένει» ψωμί από τις προηγούμενες ημέρες και πολύ καλά κάνουμε που λυπόμαστε να το πετάξουμε. Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν για να το απολαύσουμε πάλι «φρέσκο» και ζεστό σαν να ήταν «της ώρας»;

Πέρα από το… να το βάλουμε στην τοστιέρα, υπάρχει και ένας ακόμη τρόπος για να το κάνουμε και πάλι τραγανό και νόστιμο. 

Για να το μαλακώσουμε, μπορούμε να το τυλίξουμε σε μια υγρή πετσέτα, να το βάλουμε στο φούρνο, στους 120 βαθμούς, για περίπου 10΄ και θα έχουμε και πάλι ζεστό και μαλακό ψωμάκι.

Εναλλακτικά και πιο οικονομικά μπορούμε να βάλουμε το μπαγιάτικο κομμάτι ψωμιού στον φούρνο μικροκυμάτων για λίγα δευτερόλεπτα.
sigrino.blogspot.gr

Add Comment

Click here to post a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα οριστεί σε "επιτρέπει cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Αποδοχή" παρακάτω, στη συνέχεια, σας ζητάμε να ακολουθήσετε αυτό.

Close