NEWS ΧΡΗΣΙΜΑ

Εσύ το ήξερες πως η πατάτα γίνεται ζάχαρη;

Εσύ το ήξερες πως η πατάτα γίνεται ζάχαρη;

Και όμως, αν δεν την αποθηκεύσεις σωστά η γεύση της αλλάζει και δυστυχώς όχι προς το καλύτερο. Θα πρέπει να γνωρίζεις, πως όταν αποθηκεύεις τις πατάτες στο ψυγείο, το άμυλο…
μετατρέπεται σε ζάχαρη εξαιτίας της χαμηλής θερμοκρασίας. Έτσι, αν τηγανίσεις τις πατάτες αυτές, θα διαπιστώσεις μια αλλαγή στο σύνηθες χρώμα τους. Οι τηγανητές πατάτες θα αποκτήσουν ένα καφέ χρώμα, ενώ αν τις βράσεις ή τις ψήσεις στο φούρνο, το μόνο που θα καταλάβεις είναι μια πιο γλυκιά γεύση.

Υπάρχει ένας τρόπος για να αποφύγεις τη «ζημιά». 

• Φύλαξε τις πατάτες σε ένα σκιερό και δροσερό μέρος. 

• Αν σκοπεύεις να τις βράσεις ή να τις ψήσεις, το ψυγείο είναι μια ιδανική λύση, για να διατηρηθούν σε σχετικά υψηλή θερμοκρασία. 

• Ποτέ μην τις φυλακίσεις σε μια πλαστική σακούλα χωρίς οπές, γιατί έτσι θα σαπίσουν.

faysbook.gr
tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Add Comment

Click here to post a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα οριστεί σε "επιτρέπει cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Αποδοχή" παρακάτω, στη συνέχεια, σας ζητάμε να ακολουθήσετε αυτό.

Close