ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αβγοτάραχο: Πλούσιο σε ωμέγα-3 και αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία

Τι θα λέγατε για λίγο… αβγοτάραχο;

Τι θα λέγατε για λίγο… αβγοτάραχο;


Για πολλούς τα… ταριχευμένα αβγά ψαριών δεν ακούγονται και πολύ δελεαστικά. Κι όμως! Το «χαβιάρι της Ελλάδας» κάνει καλό!

Αν σας αρέσει το σούσι, γιατί να μην δοκιμάσετε λίγο αβγοτάραχο στο πιάτο σας;

Loading...

Αποτελείται από ταριχευμένα αβγά ψαριών και είναι ένα ιδιαίτερο προϊόν, που έρευνα του Πανεπιστημίου της Αλμερίας έδειξε ότι μπορεί να είναι ωφέλιμο για τον οργανισμό μας.

Τι θα λέγατε για λίγο… αβγοτάραχο;

Συγκεκριμένα, τα αβγά μερικών ψαριών αποτελούν εξαιρετική πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, ενώ περισσότερο από το 30% των λιπαρών οξέων που βρέθηκαν στα αβγά ήταν EPA και DHA, τα οποία είναι κρίσιμα για την καλή λειτουργία του εγκεφάλου και το καρδιαγγειακό σύστημα.

Το αβγοτάραχο του κολιού και του σολομού είναι ιδιαιτέρως πλούσιο στα παραπάνω, ενώ οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι ακόμη και το λάδι του αβγοτάραχου περιέχει περισσότερα ωμέγα-3 σε σχέση με άλλα ιχθυέλαια.

ΠΗΓΗ: www.clickatlife.gr

loading...

Calendar

Σεπτέμβριος 2016
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Αυγ   Οκτ »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα οριστεί σε "επιτρέπει cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Αποδοχή" παρακάτω, στη συνέχεια, σας ζητάμε να ακολουθήσετε αυτό.

Close