ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Σπανακόρυζο

Υλικά 

  • 1 κιλό σπανάκι
  • 2 φλ. ρύζι
  • 6 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 1 ματσάκι άνηθο
  • 1 φλ. λάδι
  • 2 λεμόνια (χυμός)

Εκτέλεση συνταγής

Καθαρίζουμε, πλένουμε και ζεματίζουμε το σπανάκι.
Όταν κρυώσει, το στύβουμε πολύ καλά και το κόβουμε.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και ροδίζουμε τα κρεμμυδάκια.
Προσθέτουμε το σπανάκι, λίγο νερό και αλατοπίπερο.
Λίγο πριν ψηθεί το σπανάκι προσθέτουμε λίγο ακόμη ζεστό
νερό, 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού, και μόλις πάρει βράση, το ρύζι και τον άνηθο.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το σπανακόρυζο να σιγοβράσει για 15-20 λεπτά.
Σερβίρουμε το σπανακόρυζο με χυμό λεμονιού.
Καλή μας όρεξη!

sidages.gr
Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!


Add Comment

Click here to post a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Calendar

Δεκέμβριος 2013
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Νοέ   Ιαν »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα οριστεί σε "επιτρέπει cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Αποδοχή" παρακάτω, στη συνέχεια, σας ζητάμε να ακολουθήσετε αυτό.

Close