ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Γαλακτομπούρεκο


Υλικά:
Γιαούρτι στραγγιστό – 1 τεμ.
Ζάχαρη – 1 φλυτζάνι του τσαγιού
Αυγά – 5 τεμ.
Baking powder – 1 τεμ.
Φύλλο κρούστας – 1 πακέτο
Ελαιόλαδο – 1 φλυτζάνι του τσαγιού
Για το σιρόπι
Ζάχαρη – 2 ποτήρια του νερού
Νερό – 1 ποτήρι του νερού
Βανίλιες – 2 τεμ.
Φλούδα λεμονιού – 1 τεμ.
Οδηγίες:
Βάζουμε τα φύλλα κρούστας σουρωτά στο ταψί, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ μέχρι να γίνουν μια ομοιογενής κρέμα. Τα φύλλα τα ανοίγουμε λίγο όπως είναι σουρωμένα και προσθέτουμε λίγη κρέμα ενδιάμεσα. Μετά προσθέτουμε και την υπόλοιπη κρέμα από πάνω. Για το σιρόπι βράζουμε τα υλικά όλα μαζί για περίπου 8-9 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμο το αφήνουμε λίγο να κρυώσει, πρέπει να είναι ζεστό όχι καυτό και περιχύνουμε το γαλακτομπούρεκο το οποίο πρέπει να είναι κρύο.

 chefoulis.gr

ΠΗΓΗ :http://www.glikaxamogela.gr/

Loading...

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Add Comment

Click here to post a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Calendar

Δεκέμβριος 2013
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Νοέ   Ιαν »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα οριστεί σε "επιτρέπει cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Αποδοχή" παρακάτω, στη συνέχεια, σας ζητάμε να ακολουθήσετε αυτό.

Close