ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Δίπλες με καρύδι & μέλι

ΥΛΙΚΑ
2 αυγά
2 κρόκους αυγού
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
3 κουταλιές της σούπας κονιάκ
3 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Χυμό πορτοκαλιού
Μέλι
Ψιλοκομμένα καρύδια
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά,το βούτυρο,τη ζάχαρη,το κονιάκ,το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού.
Προσθέτουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια σφιχτή ζύμη.
Τα κόβουμε σε στενές λωρίδες και τα ρίχνουμε στο τηγάνι σε καυτό λάδι.
Όταν ροδίσουν ελαφριά τις βγάζουμε και τις βάζουμε σε μια πιατέλα με απορροφητικό χαρτί.
Τις περιχύνουμε με μέλι,με ψιλοκομμένα καρύδια και τις σερβίρουμε.


syntagies.gr
Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Add Comment

Click here to post a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Calendar

Νοέμβριος 2013
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ   Δεκ »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα οριστεί σε "επιτρέπει cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Αποδοχή" παρακάτω, στη συνέχεια, σας ζητάμε να ακολουθήσετε αυτό.

Close