ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Το πιο εύκολο, γρήγορο και νοστιμο μιλφέιγ που έχετε φάει ποτέ στη ζωή σας !

αρχείο λήψης

 


Το πιο εύκολο, γρήγορο  και νόστιμο μιλφέιγ που έχετε φάει ποτέ στη ζωή σας σε 10 λεπτά μόνο

Τι χρειαζόμαστε:

Loading...
  • 3  με 4 περίπου πακέτα κράκερ παπαδοπούλου
  • 3 φακελάκια άνθος αραβοσίτου στιγμής βανίλια
  • 1 κουτί  ζαχαρούχο  γάλα
  • 3 φλιτζάνια νερό (καλύτερα να μετρήσετε το νερό με το κουτί του  ζαχαρούχο γάλα
  • 1 φακελάκι σαντιγί garni
  • Άχνη ζάχαρη
  • Κανέλα (προαιρετικά)

Πώς το κάνουμε:

Ετοιμάστε την κρέμα χτυπώντας με το μίξερ:   άνθος αραβοσίτου,  σαντιγί garni ,ζαχαρούχο  γάλα, και το νερό μέχρι να πήξει η κρέμα .

Χρησιμοποιήστε ένα πυρέξ μέτριο.
Στρώνουμε σε ένα ταψί/πυρέξ/μία στρώση κράκερ. Προσέχουμε να είναι με τη σειρά,ομοιόμορφα.

Περιχύνουμε με την κρέμα αυτή τα μπισκότα. Στρώνουμε άλλη μία στρώση μπισκότα, από πάνω την υπόλοιπη κρέμα.

Παίρνουμε περίπου μισό πακέτο κράκερ παπαδοπούλου το κάνουμε τρίμματα  (παράδειγμα πατώντας επάνω τα μπισκότα με ένα άδειο µπουκάλι )

Ρίχνουμε τα τρίμματα μπισκότου πάνω από την κρέμα καλύπτοντας όλη την επιφάνεια του πυρέξ.

Το βάζουμε ψυγείο για 6 – 8 ωρες και πρίν το σερβίρουμε πασπαλίζουμε το υπόλοιπο τρίμμα μπισκότου (κράκερ)και με άχνη και αν θέλουμε πασπαλίζουμε και με λίγη κανέλλα  .

Το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια, και φυσικά το τσακίζουμε !

Συνταγή glikaxamogela Το πιο εύκολο, γρήγορο και νόστιμο μιλφέιγ

Καλή Όρεξη !!!

Add Comment

Click here to post a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Calendar

Αύγουστος 2013
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιούλ   Σεπ »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα οριστεί σε "επιτρέπει cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Αποδοχή" παρακάτω, στη συνέχεια, σας ζητάμε να ακολουθήσετε αυτό.

Close